AVÍS LEGAL I POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ LEGAL LSSIYCE

D’acord amb les obligacions previstes a la Llei 34/2008, de serveis de la Societat de la Informació i del comerç electrònic (en endavant LSSIYCE), de J AGNES MORETONES BARNES manifesta que el domini ambnutricio.cat és propietat de AMB NUTRICIÓ, nom comercial titularitat de AGNES MORETONES BARNES, amb CIF 43677455M i adreça física en  Compte Borrell 8, 2on 3er de 17130 Lloret de Mar (Girona)  i electrónica info@ambnutricio.cat

Que  AGNES MORETONES BARNES és col·legiada n . 67  en Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat).

AGNES MORETONES BARNES no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació reflectida en la seva pàgina.

Amb els límits establerts en la llei, AGNES MORETONES BARNES , no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions contingudes en les seves pàgines d’Internet. Els continguts i informacions de les pàgines d’Internet de AGNES MORETONES BARNES estan elaborats per professionals degudament qualificats per l’exercici de la seva professió. No obstant, el contingut i informacions no vinculant a la esmentada, ni constitueixin opinions, consells o assessorament legal de cap tipus, doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de AGNES MORETONES BARNES pot contenir enllaços (links) a d’altres pàgines de tercers. Per tant, aquesta no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, software i la resta de continguts inclosos en aquest lloc web són propietat exclusiva de AGNES MORETONES BARNES o els seus llicenciant. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial haurà de contar amb tot el consentiment exprés de AGNES MORETONES BARNES.

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En virtut de la normativa sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, el fem coneixedor de que les seves dades personals, que ens faciliti traves dels diversos formularis seran  són incorporades en un fitxer responsabilitat de AGNES MORETONES BARNES:

  • Si ens facilita les dades a través del formulari de “ Contactes”: serà tractat amb la finalitat de gestionar els contactes i informar dels nostres serveis Aquestes dades no seran transmeses a terceres persones, i seran conservades fins que no es manifesti el contrari.
  • Si ens facilita les dades en els formularis de “Inscripció”, les tractarem amb la finalitat de gestionar les activitats, cursos o accions a la que s’inscriu o mostrà interès. Aquestes dades no seran transmeses i seran conservades sempre que es mantingui la relació entre les dues parts o les responsabilitats que es poden derivar.

En qualselvol cas, pot revocar aquest consentiment o si desitja exercitar els seus drets d’accés, rectificació o supressió, la limitació del tractament o oposar-se, així com el dret a la portabilitat de les dades, pot dirigir-se a Compte Borrell 8, 2on 3er de 17130 Lloret de Mar (Girona) o bé, enviar un correu electrònic a info@ambnutricio.cat

PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

Aquesta web es propietat de AGNES MORETONES BARNES.Els drets de Propietat Intel·lectual i drets d’explotació I reproducció d’aquesta web, de les seves pàgines, pantalles, la informació que contenen, la seva aparença i disseny, així com els vincles (“hiperlinks) que s’estableixin des d’ella a d’altres pàgines web de qualsevol societat filial i/o dominada de AGNES MORETONES BARNES són propietat exclusiva d’aquesta, a no se que expressament s’especifiqui una altra cosa.

Qualsevol denominació, disseny i/ logotip, així como qualsevol producte o servei ofert i reflectit en aquesta pàgina web, són marques degudament enregistrades per AGNES MORETONES BARNES, per les seves societats filials i/o dominades o per tercers.

Qualsevol us indegut de les mateixes per persones diferents del seu legítim titular i sense el consentiment exprés i inequívoc per part d’aquesta podrà ser denunciat i perseguit a través de tots els medis legals existents en l’Ordenament Jurídic espanyol i/o comunitari.

Els drets de propietat intel·lectual i marques de tercers estan destacats convenientment i han de ser respectats per tot aquell que accedeixi a aquesta pàgina, no siguin responsabilitat de AGNES MORETONES BARNES l’ús que l’usuari pugui porta a terme al respecte, tenint la responsabilitat exclusiva en la seva persona.

Tan sols per un ús personal i privat es permet descarregar els continguts, copiar o imprimir qualsevol pàgina d’aquesta web. Queda prohibit reproduir, transmetre, modificar o suprimir la informació, contingut o advertències d’aquesta web sense la seva prèvia autorització per escrit de AGNES MORETONES BARNES

AGNES MORETONES BARNES no transfereix als usuaris la propietat del software. L’usuari és el propietari del suport en el qual el software es gravat. AGNES MORETONES BARNES posseeix tots els drets de propietat industrial i intel·lectual, incloent el software. Si l’usuari transfereix el software d’aquest lloc web al seu  terminal, no podrà diseccionar per al seu estudi i descompilar, traduir la versió del codi objecte original o el llenguatge a un altre codi o llenguatge.

LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, siguin competents els Jutjats i Tribunals espanyols per conèixer de quantes qüestions es suscitin sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L’ USUARI, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.

Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i les vostres preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant, entendrem que accepteu la nostra política de privacitat. Política de cookies ACEPTAR

Aviso de cookies